15 Aralık 2013 Pazar

Yahoo! destekler robotlar-Nocontent: Organik arama sayfası bölümü hedefleme etkinleştirme < /t

Dün öğleden sonra Yahoo! destek için yeni bir öznitelik bu Web yöneticileri ve SEO-ebilmek kullanma onların sayfalarında arama yardımcı yardımcı olmak için ilan örümcekler belirlemek hangi içeriğin en önemli sayfasında, gerekli olmayan veya alakasız içerik hariç tutarak içeriğidir. Sayfanız için temel olarak bu öğeleri uygulanır:


Bu yöneticileri ve SEO söylemek güçlendirir, bu en önemli içerik sayfasında ve diğer içerik sayfasında dizin oluşturmaz. Özellikle, bu "nocontent" özniteliği yüzden bu sayfada ana içeriği değil Yahoo söylüyorsun. Bu gizleme mi? Merak etme, Yahoo! özellikle ele o söz: Not: açık içerik bölümlerini işaretlemek için bir "nocontent" etiketini kullanarak kabul edilmez "tüm içerik sayfa çünkü sonuçlar (aksine,"nerede ziyaretçi gördüklerinizden farklı içerik sunulabilir gizleme") alaka korumak kullanılabilir gizleme".İşte sayfa Yahoo! Yardım bölümüne yeni bir öznitelik üzerinde robotlar nocontent.Tabii ki, Danny Sullivan mükemmel bir yazma sırasında bu etiket vardır. Bu arama motoru bu etiket olup olmadığını görmek için sayfayı tarama gerekiyor çünkü taranmasını önlemek değil açıklar. Ayrıca, bu Yahoo! arama dizininde aranabilir olmasını istemediğiniz bölümlerini dizine gerek çünkü içeriği dizinleme engellemez. Matt Cutts Google bu sürüm ilginç buldum ve Dannynin Post daha fazla soru ile bir görüş gönderdi. O sordu:


Yahoo! Matts SEO sorulara cevap olacak merak ediyorum? Ticari sır veri, potansiyel olarak Yahoo da kim bilir bu bilgiyi SEO söylemek istemiyor. Belki de biz bir cevap ya da belki değil, mükemmel sorular Matt.Update alacak: Matt soruları Yahoo! posta yorum Yahoo tarafından Priyank Garg yanıtladı.Bu yeni bir etiket sayfası inlinks herhangi bir tedavi değiştirmez. Robot-nocontent olarak işaretlenmiş bölüm içindeki sayfa geri kalanındaki bağlantılar gibi görür.Onlar aslında hedef sayfa bulmak için gezilecek devam eder, ancak onlar bağlantı özelliği taşımak değil eğer onlar rel = nofollow etiketi.Forumları...Cre8asite forumları bu versiyon karışık bir tepki vardır. Bill Slawski bu Y için biraz benzer olduğunu söylüyor!Q etiketleme. Eğer insanlar hata kodlarını ve kaza yapar Softplus "kapanış etiketi kırmak veya iç içe Etiketler yanlış." endişe eKstreme Yahoo! "Pseudo-CSS sınıfı" yol gittim, bu Google AdSense karşılaştırarak bu hedefleme bölümünde "dayalı - yorum işaretleme ile ilgisi oldu." mutlu değil dedi.Cre8asite forumları ve DigitalPoint Forumlar ve WebmasterWorld Forum tartışma.


Google + AdSense ScorecardWebmasterWorld haftalık Round-Up 13 Aralık gitti


Medya-kings.com - belki de en iyi eBGBM networkPrivate Tumblr ağ günlüğü - 14 Bloglar - PR3 - PA38


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder