18 Kasım 2013 Pazartesi

Nasıl #uksnow yine sosyal medya dalga geçti

Tüm E-çözümler projektör |





Başlangıç bu ay gördüm en kötü kar yağışı tarafından isabet İngilterede yaklaşık 20 yıldır görmemiştim. (Yaklaşık 30 cm en kötü) söz konusu kar miktarı çok az bir tutam Kuzey Amerika veya Scandinavia bölgelerinde olarak saymak olur iken, İngilterenin (çoğunlukla 100 yaşındaki plus) getirdiği altyapı taşlama durdurmak için. Bu milyonlarca diğerleri ile birlikte, evde 1 Pazar ve Pazartesi 2 Şubat tuzak olduğunu ve diğerleri milyonlarca gibi ben beni eğlendirmek için ve beni haberdar edin Web açık geliyordu.


Olduğu gibi de aslında Güney İngiltere sokaklarında beyaz, dönmeye başladı zaman düşmeye başlayan kar öncesinde uygun bir hashtag zaten üzerine Katalog olaylarına diledi using Twitter Briton milyonlarca yerleşmiş oldu tahmin edilmişti. Ve Amerikalılar toplanın onların TV setleri a yük-in ads, bazı spor ile serpiştirilmiş izlemeye başladı, üzerinde en çok kullanılan heyecan bile Superbowl yenerek, ifade #uksnow oldu (bir süre için en az).


Pazartesi sabah etrafında haddelenmiş ve onlar aslında bir gün kapalı vardı ki ülkenin büyük swathes fark zaman, web gerçekten ne kadar harika bir şey olabileceğini göstermeye başladı. Ben Marsh adında bir adam, bir temiz küçük olan gerçek zamanlı UGC veri hava şiddetine sağlayan insanların Tweets bir harita üzerine kar Paletli karıştır oluşturdu. Yararlı araçlar heyecan için sınırlı olmadığını gösteren, iyi bir ruh geo tagged Fotoğraflar Flickr yakın kardan adam bulmak izin kontrol aracı inşa etmeye karar verdi.


#uksnow


Ve üzerinde flickr üzerinde fotoğraf bütün grupların kar ve İngiliz manzaraya sahip oldu büyülü etkisi oluşturulmuş. Bu gruplardan biri bile benim girişimi bir gerçek hashtag (üstte) simgesi olarak oluşturmak için kullanılır. Sanki tüm o ki Web ve malzeme üzerine en çürütmek için zaman kaybı olduğunu, son olarak, flashmob kartopu Savaşı organizasyonlarınız için Twitter ve Facebook kullanılmıştır. Tabii ki bazı kim Web gerçek alaka anlamadım ve seyahat haberleri, iş ve diğer bilgiler diğer işe yaramaz bit almak nasıl güncelleştirmeleri sağlamak için kullanarak ısrar edildi.


Tüm bu evde oturdu ve insanlar heyecan, Flickr ve bir bütün ana diğer sitelerin içinde kullanarak iletişim, bilgi paylaşımında tarzına marveled boyunca oluşturun ve genellikle iyi eğlenceler. Ve beni bu bize kim sosyal medya, ya da web genel olarak çalışma sık sık unutmak çoğu insan için web ve zevk için bir şey bir araç olduğunu fark etti.


Ve bunu yapmak için açık bir nokta gibi görünebilir iken, birçok marka online ne yapılacağına karar vermek çalışırken karşılaştıkları sorunları vurgular. Ethan Jarlewski, Douglas Couplandın roman JPod, bir karakter olarak diyor ki:


Ve sadece zorluk markalar karşısında vurgular gibi aynı zamanda açık tam olarak ne kadar bu sosyal medya siteleri var sağlam gelir modeli binada bir sorun yapar: ne zaman insanlar eğleniyor musun çünkü kez satılmıştır istemiyorlar. Ama şimdi en azından başkalarına dert (veya heyecan endişe değil) izin vereceğim için ve sadece yaşamak için bunları yapabilmek için ne kadar şanslı olduğumu hatırlıyorum.


İle ilgili konular: Kanal: Sosyal | Arama ve sosyal


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Google sessizce Rolls-Out "Yakın alıcı ulaşmak için hedef çarşı içinde alıcı"


TV, Filmler, haber konuları, günlüğü gönderileri, Waze veri deposundaki anımsatıcıları & daha almak Google şimdi ekler


Sosyal medya pazarlama taktikleri-Las Vegasın önümüzdeki hafta çalışmak


Vitrinler popüler videolar ile ilgili sanatçılar & albüm listeleri Bing yeni müzik Video Arama sonuçları sayfası


Bing satış potansiyeli Microsoft CEOsu Elop düşünün


Infographic: Google yazarlık sorunları, adım adım bir akış sorunlarını giderme


@sengineland izle


Herkes ne cevapsız Hummingbird hakkında: Gelecekte SEO sosyal sinyalleri: bağlantılı resimler açık veri (lod olarak) arama: Microsoft Soda olabilir, Brin ve Page Pegmen ve Panda Park potansiyel Microsoft CEOsu Elop Bing satan dikkate alacağını


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder