13 Ekim 2013 Pazar

Dönüştürülmüş için vaaz

Dönüştürme işlemi, satış noktasında bitiyor? Biz hizmet sektörleri gibi tekrar iş almaya devam edebilmek için müşteri memnuniyetini sağlamak dönüştürme işlemi devam eden farkındayız. Perakende veya bazı tür ürünleri satan o bile, bir satış işlemi sonunda konuşma olabilir ama o da diğerinin başlangıcı olmalıdır.


Bir istemci alınca hizmet sektöründe o kaybetmek için sizindir. Yani sürece bir şey berbat, hizmetleriniz için bir ihtiyaç var olduğu sürece onlar için istemci olarak kalması. Ama aynı zamanda mümkün olan en iyi hizmeti vererek onları satmaya devam etmek sizin görevinizdir ve emin olmak daha fazla sadece tatmin edici sonuçlar.


Kaliteli hizmet çok daha fazlasını sadece devam eden bir sözleşme net veren büyük-tavsiyeleri, puanları için önde gelen en kazançlı formu pazarlama olan sözlü de sağlayabilir. Kendin hakkında söylediğin başkalarının senin hakkında söylediklerini gibi neredeyse kadar önemlidir.


Varolan müşterilerinize yetiştirilmesi yeni hastaların büyük bir kaynak yol açabilir. Bu da perakende olarak doğrudur. Her zaman bir ürün satmak, adı ve iletişim bilgileri toplandı ve ürünleri, teklif, vb hakkında daha fazla bilgi sağlamak için bir araç sağlayarak, bu kişinin yetiştirmek için kullanılan.


Bir müşteri sizden satın aldı; deneyim olumlu olması koşuluyla o sizden tekrar satın iyi bir şans vardır. Herhangi bir takip yapmadığın ise, iyi bir şans ki sen sonraki müşteri ihtiyaçlarını tekne özledim senin ürün.


Dönüşüm bitiş noktasının uygun yetiştirme, takibi ve ilişki kurma, tek bir işlem olmakla birlikte bir dönüşüm sonu çok takip etmek daha birçok neden olur.


Ücretsiz haftalık bülten, 18.000 small business kişi tarafından okunur, en iyi arama motoru pazarlama uzmanlarından makalelerin bir Özet sunar. Öğreneceksiniz:


Ücretsiz Haftalık Bülten tüm en son Trendler, etkinlikler ve iş ve yapmak daha fazla satış büyümesi için arama motorlarını kullanarak teknikleri ile güncel kalmak için mükemmel bir yoldur. E-posta adresi olacak değil , üçüncü kişilere verilecek.


Copyright © 1998-2013 K. Clough, Inc. Tüm hakları saklıdır. Gizlilik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder